our community

Woodfactory is hoe langer hoe meer een échte community ... Heel wat klanten van het eerste uur zijn nog steeds lid en hebben op verschillende manieren samenwerkingen met andere leden die ze in onze ateliers bij bvb een koffie beter leren kennen. Er is enorm veel vakkennis aanwezig waar alle leden hun voordeel mee kunnen doen. Een aantal van onze abonnees zijn ondertussen ook begeleiders van onze verschillende workshops. 
Lees hieronder verder om een aantal getuigenissen te lezen en het hele team te leren kennen ...

voor wie?


Woodfactory stelt atelierruimtes, machines, materiaal en expertise ter beschikking van alle houtbewerkers. Starters, bijberoepers, hobbyisten of volleerde vakmannen ... allen hebben ze hun plaatsje bij ons.  

Was het voorheen voor velen financieel onhaalbaar om een eigen zaak op te starten als houtbewerker, dan is dit niet langer een zorg ... bij woodfactory kan je op een zeer betaalbare wijze genieten van hyper professionele ateliers.

Geloof je bovendien ook dat naast de financiële voordelen je een goede keuze maakt door ruimtes en materialen te delen, dan zit je bij ons helemaal op je plaats.    community aan het woord!
join our community!
#woodfactory
meet the people!

Carl

zaakvoerder WF Gent/België

Geert

zaakvoerder WF België

Arne

zaakvoerder WF Torhout

Miel

coördinator workshops

lesgever Gent

Arthur

verantwoordelijke atelier Gent

lesgever gent

Stefan

verantwoordelijke atelier Beringen

operator CNC - Opdeelzaag

Numa

lesgever Gent

Timon

lesgever Gent

Isabelle

administratie

Lorenz

lesgever Gent

Stijn

lesgever Gent

Bram

lesgever Gent